خانه - سیاست - اقتصاد-  کتاب -  زنان -صلح  - رحمان هاتفی فرهنگ وادب - درباره ما - پیوندها - تماس وهمکاری - ویژه نامه               

    يورش تبليغاتی احمدی نژاد به منقدان

نویدنو:01/8/1385

    يورش تبليغاتی احمدی نژاد به منقدان

 دو جلسه با آمار و ادعاهاي خلاف

 (حميد احدی )

 

در پايان هفته ای که بنا به وعده داده شده رييس جمهور قرار بود بدهکاران بزرگ بانک ها را معرفی کند، وی با حضور در دو جمع از دانشجویان هوادار دولت ، اطلاعات و تحليل هائی ارائه داد که به علت ناهمخوانی با واقعيت ها و آمار ها، با تعجب محافل خبری روبرو شد و پيش بينی می شود که در روزهای آينده موضوع گزارش ها و مقالات رسانه ها خواهد بود.

رييس جمهور دو روز بعد از آن که وزارت ارشاد به روزنامه نگاران شاغل در روزنامه توقيف شده شرق امکان کار در روزنامه ديگری [روزگار] را نداده و احزاب مخالف دولت از داشتن روزنامه محرومند ادعا کرد که رسانه ها در اختيار مخالفان اوست و روزنامه ها تمام سال را عليه دولت تيتر می زنند.

در بخش هائی از گفته های رييس دولت در جمع دانشجويان بسيجی که به گزارش خبرگزاری های هوادار دولت با استقبال حاضران روبرو بود، آمار و ارقامی ارائه شده است که به وضوح با واقعيت های منتشر شده نمی خواند.

بار ديگر مافیا
وی در حالی که بارها از مافيای نفت سخن گفت و وقتی از وی پرسيده شد که پس چرا اين مافيا را معرفی نمی کند گفت از هر که گفته سئوال کنيد در سخنرانی روز شنبه خود نيز بار ديگر از مافيا سخن گفت منتهی اين بار مافيا را به کل ادارات دولتی تسری داد اما باز بدون بردن نامی از کسی جای انکار باقی گذاشت.
متن گفته محمود احمدی نژاد چنين بود: "یک عده می گویند احمدی نژاد ما را می کوبد. من هنوز چیزی به مردم نگفته ام. من هنوز به مردم نگفته ام چه دولتي را تحویل گرفتم. هر گرهی را باز می کنیم یک ردپایی از مافیا را می بینیم. حق ما این بود که یقه کسانی که خوردند و بردند را بگیریم و بگوییم چه کردید"

رييس جمهور در جای ديگر سخنرانی برای دانشجويان بسيجی گفت «می گویند تمام نیروهای انقلاب را کنار گذاشته اید. حالا این 100 نفر شدند تمام نیروهای انقلاب. چرا انقلاب را منحصر در خودتان می بینید. آن جانباز 70 درصد نیروی انقلاب نیست و آن کسی که تا اهواز هم نیامده نیروی انقلاب است. بله 16 سال مدیر بوده اند و نیروی انقلاب شده اند! حالا شما کمی استراحت کنید تا دیگران بیایند.

اين سخنان از آن جا اهميت دارد که بنا به اظهارات رسمی تنها در وزارت کشور بيش از هزار پست تغيير کرده و حدود هزار و پانصد نفر از کسانی که مشغول کار بودند حذف شده اند. تقليل تغيير يافته ها به صد نفر نشانه بی دقتی است.

«سال گذشته ما هزینه های عمرانی را افزایش و مصرف ارز را کاهش دادیم. می گویند:دولت ارز را حیف و میل می کند؟ مگر ما خلاف مصوبه مجلس می توانیم عمل کنیم. ما فقط گفتیم تند تند خرج و جذب می کنیم، که انجام داديم... همیشه غصه مدیران کشور این بود که چرا بودجه عمرانی نسبت به بودجه جاری این قدر کم است. در سال 83 بودجه عمرانی 7/19 درصد بودجه کل بود که ما این بودجه را افزایش دادیم. تمام هزینه ای مصرفی دولت را زیر ذره بین برده ایم. میلیاردها تومان از این هزیته ها کاسته ایم. حالا بگویند دولت کار علمی نمی کند
آمار ارائه شده توسط رييس دولت در چند جا نادرست است. هزينه های عمرانی افزايش يافته اما بنا به گزارش رسمی بانک مرکزی مصرف ارز بيش از دو برابر افزايش يافته است. ادعای اين که در سال 83 بودجه عمرانی نوزده و هفت در صد بوده کاملا کذب است و رقم صحيح که باز توسط منابع دولتی ارائه شده است بالاتر از چهل و نه در صد است.

حل مشکلات
«یک هماهنگی بی سابقه در دولت وجود دارد. ما معضل 20 ساله کشاورزان را حل کردیم. قبلا کشاورزان که محصولشان را می فروختند، حداقل 8 ماه بعد مبلغش را دریافت می کردند و حتی برخی پرداخت ها تا پنج سال به تاخیر می افتاد. ولی امسال با تلاش و هماهنگی وزیر بازرگانی و وزیر جهاد کشاورزی، کشاورزان به روز که محصولشان را می فروختند، مبلغشان را دریافت می کردند. به اضافه آنها اینکه در متمم بودجه سال 84 یعنی اولین متمم بودجه دولت نهم تمام طلبکاری های کشاورزان از سال 74 تا 83 را ما پرداخت کردیم.»

"حل مشکلات کشاورزان" در حالی که بيش ترين شکايت مردم و سئوال های نمايندگان مجلس درباره عملکرد وزارت بازرگانی و وزارت جهادکشاورزی است و از جمله به گفته نمايندگان گيلان چای کاران و برنج کاران دچار مشکلات اساسی شده اند و باغداران به علت واردات بی رويه با ورشکستگی روبرو گشته اند، از جمله ادعاهای غيرقابل اثبات است.

برنامه ديگر رييس جمهور بنا به نوشته خبرگزاری های وابسته به دولت حضور سرزده وی در جمع دانشجويان امام صادق است که در آن جا دوساعت برای دانشجويان سخن گفته است از جمله تاکيد کرده که " بدون ترديد انتقادپذيرترين دولت پس از انقلاب همين دولت است. هيچ دولتي در يكسال اول به اين مقدار در تيتر اول روزنامه ها تخريب نشده است. سابقه نداشته دولتي مورد تندترين انتقادات قرار بگيرد و عكس العمل هم نشان ندهد. دولت قبل در چهار سال اولش مورد انتقاد قرار نگرفت. من خودم اهل نظر بودم. مقاله مي نوشتم؛ سخنراني مي كردم. امابا اینکه ما بسيار ملاحظه دولت و مسئولين دولت را مي كرديم،يادم هست كوچكترين انتقاد به دولت اينگونه جواب داده مي شد که مي گفتند باند جنايتكار ضد توسعه سياسي و ضد مردم مي خواهد عليه دولت توطئه كند..

آمار انتقادها
اين ادعا در حالی که قوه قضاييه در سال های اول دولت اصلاحات نزديک به صد نشريه اصلاح طلب را تعطيل کرد و نود در صد روزنامه ها در دست همفکران احمدی نژاد بود، ناشی از بی دقتی است و اين ادعا که سابقه نداشته دولتی مورد انتقاد قرار گیرد و واکنش نشان ندهد صفتی است که در مورد دولت محمد خاتمی اثبات شده است اما در مورد دولتی که وزارت ارشادش عرصه را بر اهل نظر تنگ کرده و روزنامه های ميانه رو هم تحمل نمی شوند جای تامل دارد.

در بخشی از همين ديدار، احمدی نژاد نکته گوئی مرحوم مدرس درباره عبدالحسين ميرزا فرمانفرمائیان را که در صورت جلسات مجلس ثبت است به نام رضا خان [شاه] نقل می کند و به نوشته خبرگزاری خنده حضار هم بلند می شود.

در پايان روز پرکاری که در هر دو مناسبت آن منقدان متهم به مافيا شدند احمدی نژاد همچنین در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که خواستار سعه صدر بیشتر دولت در برابر انتقادات شده بود گفت : من ندیدم کسانی که از دولت انتقاد می کنند ، انگ خاصی بخورند. شما دیده اید؟"

در هر دو اين ديدار ها رييس دولت تاکيد کرد که دولت به لحاظ اطلاع رسانی قوی عمل نمی کند.

 

 

ادوارنيوز
محمود احمدی نژاد رييس جمهور شب گذشته به خوابگاه دانشگاه امام صادق رفت و با دانشجويان اين دانشگاه ديدار کرد. دانشگاه امام صادق پايگاه اصلی هواداران راست افراطی محسوب می گردد و پذيرفته شده گان در اين دانشگاه از گزينشهای مختلف عقيدتی عبور می کنند گزارش يک سايت نزديک به رييس جمهور را از اين ديدار بخوانيد:

دكتر احمدى نژاد در بدو ورود خود در خوابگاه دانشجويان دانشگاه امام صادق(ع) حضور يافت و سپس در حالى كه از سوى دانشجويان همراهى مى شد، در زير باران شديد در حالی به مسجد اين دانشگاه رفت که وي،همراهانش و دانشجويان کاملا در زير باران خيس شده بودند. احمدی نژادسپس دقايقی را صرف خشک کردن سر و صورت خود نمود وپس از آن به پرسش و پاسخ با دانشجويان پاسخ گفت. در اين ديدار 11 نفر از دانشجويان به بيان نقطه نظرات سياسي، فرهنگي، اقتصادى و صنفى خود پرداختند. در اين ميان اكثر دانشجويان خواستار افشاى مفاسد اقتصادى و برخورد شديد دولت با مفسدان بودند.

دكتر احمدى نژاد هم پس از سخنان دانشجويان در سخنانی که نزديک به دو ساعت به طول انجاميد گفت: بدون ترديد انتقادپذيرترين دولت پس از انقلاب همين دولت است. هيچ دولتى در يكسال اول به اين مقدار در تيتر اول روزنامه ها تخريب نشده است. سابقه نداشته دولتى مورد تندترين انتقادات قرار بگيرد و عكس العمل هم نشان ندهد. دولت قبل در چهار سال اولش مورد انتقاد قرار نگرفت. من خودم اهل نظر بودم. مقاله مى نوشتم؛ سخنرانى مى كردم. امابا اينکه ما بسيار ملاحظه دولت و مسئولين دولت را مى كرديم،يادم هست كوچكترين انتقاد به دولت اينگونه جواب داده مى شد که مى گفتند باند جنايتكار ضد توسعه سياسى و ضد مردم مى خواهد عليه دولت توطئه كند.

احمدی نژاد افزود:يك هفته در رسانه ها دروغ، تهمت، افترا مى زدند، آقاى دكتر الهام نيم ساعت جواب مى دهد، همان جواب را در روزنامه هايشان نمى نويسند... بعضى ها رقابت را با دشمنى اشتباه گرفته اند. خيال مى كنند حالا كه احمدى نژاد رئيس جمهور شده، آبروى خودش و وزرا و يارانش مباح است. تهمت مى زنند، دروغ مى گويند، ما حتى جواب اين را هم نمى دهيم. آن وقت ما انتقادپذير نيستيم. بگويند كجا، دولت عليه منتقدين خودش يك جمله گفته است.
بعد از يكسال من گفتم چرا شما به زور مى خواهيد بحران اقتصادى ايجاد كنيد.

رئيس جمهور ادامه داد: من كانون بحران را مى شناسم. من مى دانم كجا جلسه مى گذارند و چه تصميم هايى مى گيرند. بسيارى از منابع اقتصادى دست خودشان است و با آن توطئه مى كنند. از طرف ديگر رسانه هم دست خودشان است و گردن دولت مى اندازند.

احمدی نژاد با اشاره به اتهام به دولت نهم مبنی بر حمله به دولتهای گذشته گفت : دولت قبلى وقتى سركار آمد، عليه رئيس دولت سابقش كتاب نوشتند؛ صدها مقاله طرفداران دولت قبلى نسبت به دولت قبل ترش نوشتند. اين چه حرفى است كه باب انتقاد از دولت قبلى را اين دولت باز كرد. در اولين جلسه اى كه من به مجلس رفتم، مى خواستم بگويم كه در چه شرايطى دولت را تحويل مى گيرم، دولت چه وضع سياسي، اقتصادى و فرهنگى دارد. با دوستان مشورت كرديم، گفتند ممكن است دو دستگى ايجاد شود و فضا قطبى و جناحى شود. و ما از اين حق خودمان گذشتيم. در حالى كه اين حق دولت بود كه بگويد ثروت در كجا متمركز است؛ حق دولت بود كه سياست هاى گذشته اقتصادى را به نقد بكشد؛ حق دولت بود كه از آمارهاى دولت قبلى تصويرى به مردم ارائه بدهد. ولى ما انجام نداديم.
رئيس جمهور در ادامه سخنانش با اشاره به درخواست دانشجويان مبنی بر افشای متجاوزين به بيت المال گفت : كسانى را كه دنبال انحصارطلبي، تسلط بر منابع مردم و دست اندازى در بيت المال هستند را افشا خواهم كرد و در مقابلشان خواهم ايستاد. (تكبيرحضار)

وی در اين زمينه همچنين افزود : مى خواهم يك خاطره بگويم البته قصد مشابهت ندارم ولى مى خواهم از نتيجه اخلاقى اش استفاده كنم: رضاخان به شهيد مدرس پيغام داد كه پايت را از دم ما بردار! مدرس پاسخ داد: آقا شما محدوده دمت را مشخص كن! (خنده حضار)

هر كجا كه فسادى مى بينيم و اقدام مى كنيم، يك عده مى گويند عليه ما كار شده است. شما هم محدوده تان را مشخص كنيد؛ هر جا كه ما مى خواهيم اشكالى را برطرف كنيم مى گويند دولت عليه ما شده است. شما كى هستيد؟ چرا هرجا اشكالى هست رد پاى شما هست؟ آمده اند بانكى را كه بيش از 1000 ميليارد تومان به آن بدهكارند، مى خواهند با طراحى دور بزنند و تصاحب كنند. دولت با اين مساله برخورد مى كند. مى گويند دولت با ما برخورد مى كند. بعضى از آنها هم جرأت ندارند مى گويند دولت ضد بخش خصوصى كار مى كند.
ما اولين دولتى هستيم كه تصميم گرفتيم توسعه سرمايه گذارى دولتى را محدد كنيم. از سال 1370 كه تصميم به خصوصى سازى گرفته شد، تا سال 82 كه آمار گرفته اند، دولت ها مقدارى سهام فروختند و برخى شركت هاى دولتى را واگذار كردند. اما آمارها مى گويد در هر صنعتى از 10 تا 530 برابر آنچه خصوصى سازى شده، سرمايه گذارى دولتى انجام گرفته است.

احمدی نژاد همچنين در ادامه در پاسخ به سوال يکی از دانشجويان که خواستار سعه صدر بيشتر دولت در برابر انتقادات شده بود گفت : من نديدم کسانی که از دولت انتقاد می کنند ، انگ خاصی بخورند. شما ديده ايد؟ سه شنبه قبل ما خدمت مقام معظم رهبری بوديم. ايشان حرکت های دولت را مورد تاييد قرار دادند و گفتند حتی اگر يک دولتی ناکارآمد باشد حق القا نداريد، چه برسد به اين که اين دولت کارآمد و کوشا است. اما فردايش مطبوعات چه نوشتند؟ حتی يک تيتر مثبت هم نبود. حتی يک تيتر نبود که اين جمله را منعکس کند. يکی دو روزنامه به عنوان سوتيتر زده بودند. البته در اين ميان اين را هم من قبول دارم که دولت به لحاظ اطلاع رسانی قوی عمل نمی کند.

من در روزنامه ها ديدم يک نفر که اتفاقا عنوانش را هم استاد دانشگاه امام صادق (ع) گذاشته بودندگفته بود: رئيس جمهور کارشناسان بانک مرکزی را تحت فشار قرار داده که آن چه من می گويم به عنوان نرخ تورم اعلام شود. اين افترا است. يعنی نسبت دادن يک فعل مجرمانه به رئيس جمهور.

من به رئيس بانک مرکزی گفتم: اگر شما اشتباهی در اعلام نرخ تورم کنيد هم در آن دنيا سيلی خواهيد خورد هم در اين دنيا. ما با کسی شوخی نداريم و نمی خواهيم خودمان را فريب بدهيم.

کارشناسان بانک مرکزی از 310 قلم کالا نرخ تورم رادر آورده اند و گفتند نرخ تورم پايين آمده است. ضمن اين که ما برنامه ای که دولت گذشته نوشته، اجرا می کنيم. من در زمان تدوين برنامه چهارم مخالف برخی مفاد آن بودم. چون آن را عليه منافع ملی می ديدم. اما بالاخره در مراجع رسمی تاييد شده است و ما هم تابع قانونيم.

در انتخابات يک نفر گفت من ماهی 50 هزار تومان به هر نفر می دهم. يک آقايی همان موقع مقاله نوشته بود و از اين اقدام دفاع کرده و آن را علمی دانسته بود. اما همين آقا الان داد می زندکه دولت نقدينگی را بالا برده و نرخ تورم هم بالا رفته است.

ما نقدينگی را در کارهای عمرانی بالا برديم. سد و راه و فرودگاه و .. می سازيم که اقدامات زيربنايی است و گرنه در حال کاهش هزينه های مصرفی دولت هستيم. البته در اين زمينه هنوز نتوانستيم بسياری از ريخت و پاش ها را هم جمع کنيم.

در نهاد رياست جمهوری 500 دستگاه موبايل دست کسانی بود که اصلا کارمند آن جا نبودند و فقط ماه به ماه قبض موبايل آن جا می آمد. يک جا همه را قطع کرديم. صدای بعضی درآمد. هنوز بسياری از خودروهای دولتی با پلاک شخصی دست کسانی است که قبلا رئيس بودند و وقتی می گويی بايد بازگردانی می گويند: دست زن و بچه ام است!

هنوز ريخت و پاش است و متاسفانه تبديل به فرهنگ هم شده است! در اين کشور برای افتتاح يک پروژه 2ميليارد تومان هزينه کردند. مبارزه با اين فرهنگ، زمان بر است.

احمدی نژاد در ادامه با اشاره به بد اخلاقيهای صورت گرفته در برابر دولت گفت : بعد از اين همه که عليه دولت نوشتند، يک نفر پيدا شده چيزی عليه آن ها گفته. بعد آمدند، ديدند ايشان نسبتی با يکی از اعضای دولت دارد. آن را گذاشتند کنار، فحشش را به دولت می دهند. اينها همان کسانی هستند که می گفتند همه اشخاص برای خودشان مستقل اند. حالا يک خانمی آمده و مردانگی کرده است. خدا شاهد است من نه ديدم ، نه خواندم و نه در جريان بودم. در روزنامه هايشان نوشتند که دولت پول داده امکانات داده که به کسانی حرفی زده شود. اين دروغ است. حتی من شنيدم وزارت ارشاد احتياط کرده و آن امکانات معمولی و عادی را که به همه می داده به ايشان نداده است.

البته من می دانم چرا به اين دولت اين قدر فحش می دهند. اگر اين دولت شکست خورده و ضعيف و ناکارمد بود که نياز به فحاشی نداشت. می نشستند کنا ر تا دولت خودش زمين بخورد اما همين مساله نشان می دهد دولت قوی و کارآمد است.

رئيس جمهور در پاسخ به سوال يکی از دانشجويان که از وی درباره اتهامات وارده به دولت نهم درباره تصميم گيريها پرسيده بود نيز گفت : کارشناسانه ترين تصميمات را اين دولت می گيرد. البته شما گفتيد ساختارهای اجرايی کشش اين تحولات را ندارد و اين حرف درستی است. نمونه اش هم سازمان مديريت است. صدها مقاله عليه نظام سازمان مديريت و برنامه ريزی نوشته شد اما کسی جرات جراحی نداشت.

بعضی می گويند بايد مساله تغييرات در سازمان مديريت و برنامه ريزی را در رسانه ها مطرح می کرديدتا همه اظهار نظر کنند. حرف، حرف قشنگی است و لی نتيجه اش منفی است. اين معنايش اين است که ما مطلبی را که 10 سال رويش کار شده و ابعادش دقيقا مشخص است را به رسانه ها ببريم تا يک شبکه سازمان يافته آن قدر جو سازی کند که نگذارد اصلاحات انجام شود.

من ديدم آقايی در برنامه سيما نشسته و مجری از وی می پرسد: نظرت درباره دولت چيست؟ گفت: دولت حرص عجيبی برای کار کردن و خدمت رسانی دارد. پرسيد: اشکالش چيه؟ گفت: بايد عمقش را بيشتر کند! من می خواستم بگويم شما يک مثالی بزن . نمی گويم دولت عيب و اشکال ندارد. من روزی اشکالات دولت را خواهم گفت تا همه ببينند برخی منتقدان چقدر دور افتاده اند. گفتن اشکالات برای توی سر برخی افراد زدن و رای جمع کردن هم نيست؛ اشکال ها را می گوييم تا برطرف شود و اين از حقوق مردم است.

احمدی نژاد درباره ديدگاه اقتصادی دولت در باره بخش خصوصی ومبارزه با فساد افزود : ما می گوييم بخش خصوصی يعنی مردم، نه بخش اختصاصي، که عده ای مملکت را به خودشان اختصاص دهند. می گويند: ما خودمان است. هر کاری دلمان بخواهد می کنيم. الان چنين چيزی نيست. اگر هم بوده، ديگر گذشته!

با فساد مبارزه می کنيم. می گويند جلوی توسعه اقتصادی گرفته شده است. اتفاقا توسعه اقتصادی در مبارزه با فساد اتفاق می افتد. رشد قتصادی هم در محيط سالم ممکن است نه در فساد.

بعضی می گويند کار جلو برود اشکالی ندارد اگر آلودگی مالی هم باشد. من يادم هست در باره مديری(که بعدا سر و صدا کرد و مسائلی هم در حاشيه اش ايجاد شد) به مدير بالاتر او اعتراض کرديم. گفتيم يک پروژه را می شود با 100 واحد هزينه انجام داد اين ها با 200 واحد انجام می دهند . آن مدير گفت: اشکال ندارد کار بکند حالا مقداری هم ولخرجی و دزدی هم بکند اشکالی ندارد! اين جور که نميشود. اگر سيستم آلوده شد ديگر حرکت به وجود نمی آيد. اگر بخواهی برای ايجاد يک کارگاه صدميليون تومانی 50 ميليون زير ميزی بدهی که کار پبش نمی رود.

احمدی نژاد همچنين با اشاره به جريان اتهام سازی عليه دولت نهم درباره چگونگی برخورد دولت با اين جريان افزود: ما با همکارانمان در دولت قرار گذاشتيم که به هيچ تهمت و افترايی پاسخ ندهيم. چرا که احساس می کنيم وقت خدمت به مردم را می گيرد اما اگر کسی با طراحی و سازمان دهی به حق مردم تجاوز کند طبيعی است که دولت نمی تواند سکوت کند. ما دست چنين کسانی را قطع خواهيم کرد. جلسه می گذارند و عليه مردم نقشه می کشند، اما دولت در مقابل آن ها ايستاده است. دولت انجازه نخواهد دادکسانی نقشه بکشند در صنعت يا عمران اتفاق منفی بيفتد.

دكتر احمدى نژاد در ادامه سخنانشان تاکيد کردند: يکی از مشکلات اصلی ما سيستم بانکی است. همه از سيستم بانکی گله دارند. چندين سال است که ما می گوييم بخش نامه بانکداری اسلامی صادر شده است. اما حاصلش وضعيت کنونی است. اگر از بانک ها بخواهيم خودشان، خودشان را اصلاح کنند، غير ممکن است.

البته برای بانکداری اسلامی زحمات زيادی کشيده شده اما چرخ دنده های بانک داری بر اساس مفاهيم غير اسلامی تنظيم شده است.
حالا اگر 18 درصد سود را پايين بياوريم و 16 درصد کنيم و باز پايين بياوريم و 14 درصد کنيم. باز هم اسلامی نيست. چون سازه و اساسش را بر ربا گذاشته اند.
طرح ما اين بود که يک نظام موازی بانک ها را طراحی کنيم. آن نظام مبانی اش خودی باشد. وقتی آن نظام رشد کرد، سيستم بانکی مجبور به اصلاح خودش می شود. چون نمی تواند دوام بياورد.

آن نظام چند سرفصل داشت که يکی از آن ها صندوق مهر امام رضا بود. لايحه ای که ما به مجلس داديم منابع ريالی و ارزی اش مشخص شده بود. کار اين صندوق حمايت از ازدواج و اشتغال و... از طريق قرض الحسنه است. الان کشورهايی هستند که سيستم بانکی شان با سود صفر وام می دهد. چرا ما اين کار را نکنيم. اين سيستم ماست. نمی گويم از عقود استفاده نکنيم. عقود اسلامی بايد در ميان مردم رواج داشته باشد. عقد مضاربه که فقط رابط مردم و بانک نيست. اين ها نبايد پوششی برای ربا باشد. هرچند که عملا مضاربه هم انجام نمی شود. اين همه بانک ها تحت عنوان عقود اسلامی وام دادند، حتی يک بار هم نشده يک بانک ضرر را پذيرفته باشد.

اگر شخصی تحت عنوان عقد مضاربه وام گرفته و کار کرده و از قضا متضرر شده ، بانک نه تنها ضرر را نمی پذيرد بلکه به عنوان ديرکرد تاديه، جريمه هم می گيرد. اين قطعا اسلامی نيست. ما می گوييم صندوق مهررضا(ع) يک وجهش حمايت از ازدواج جوان هاست اما وجه اصلی اش رواج فرهنگ قرض الحسنه است.

الان يک عده می کوشند تا اختيارات دولت را سلب کنند و دولت را ضعيف و ناکارآمد کنند. ما الان به سيستم بانکی فشار آورده ايم که بايد سود را پايين بياوری و منابع را سهميه بندی کنی و سهم مناطق محروم را بيشتر کنی. اگر کسی راه بهتری بلد است بگويد!

در برنامه چهارم نوشته اند، سهميه بندی منابع بانکی ممنوع است. می گويند اين بانک ها مستقلند. ما می گوييم بانک ها ملی و دولتی هستندو مدير عاملش را دولت نصب می کند. اين چه استقلالی است؟ بله، آن ها می خواهند بانک ها آزاد باشند و به هر کسی که آن ها خواستند وام بدهد اما نيازمندان پشت در بمانند.

يکی از برنامه های مهم دولت ، توسعه قرض الحسنه است. به جای روابط خانمان برانداز ربوی بايد قرض الحسنه را رواج يابد. من نديدم کسانی که درباره مسائل فرهنگی فرياد می زنند، راجع به ربا که اشد من الزنا است، يک کلمه حرف بزنند. ربا بزرگترين گناه کبيره است. چون ربا بنيان های جامعه را متلاشی می کند. تا حالا چند فرياد درباره ربا شنيده ايد؟
اگر بخواهيم اقتصاد سالم داشته باشيم، بايد آفت ها را ازميان برد و ربا بزرگترين آفت اقتصاد است.

احمدى نژاد در باره اين ادعاى برخى سياسيون كه ,چون شعار دولت اسلام و عدالت است، اگر دولت زمين بخورد ، اسلام و عدالت هم زمين می خورد,گفت: اين حرف قشنگی است اما همه حرف اين نيست. اگر اين حرف را بپذيريم زير هيچ پرچم ارزشی نبايد بايستيم. چون بالاخره آن شعار به عملکرد انسان ها بر می گردد. حتی عنوان جمهوری اسلامی را بايد برداريم. چون اگر جمهوری اسلامی ناکارآمد بود، مردم از اسلام بر می گردند. بايد برای کار عنوان ارزشی گذاشت و برای کارآمدی آن تلاش کرد.

سال گذشته اول تشکيل دولت يک بازی رسانه اى به نام وبا راه انداختند. هر روز صدر اخبار درباره وبا بود. تا وزير بهداشت معرفی شد، يک بسيج بهداشت در سراسر کشور شکل گرفت. نتيجه اش اين بود که معلوم شد که يک عده مسافرين پاکستانی در مسيری رفته اند و آلود گی هايی درست شده است. 86 نفر به به بيمارستان معرفی شده اند و 9 نفر نيز از دنيا رفته اند. اين را تبديل به يک بحران کردند. ما آمارهای سال های گذشته را گرفتيم، معلوم شد در هر تابستان به علت بيماريهاى ناشى از گرمازدگی شديد، از 30 تا 200 نفر جان باخته اند. اما بحران به وجود نيامد. همين مساله باعث شد ما بيش از 35 ميليارد خسارت به سبزيکاران داديم.

من شخصا از سيما ديدم که گزارش می دادند بحران اقتصادی به وجود آمده و قيمت سکه به 205 هزار تومان رسيده است. در حاليکه حتی اگر به 210 هزار تومان هم رسيده باشد بحرانی به وجود نمی آيد. سکه که شاخص اقتصادی و شاخص قيمت های کشور نيست.
می دانيد که بانک مرکزی قيمت سکه و ارز را تعيين می کند. در بانک کارگشايی حراج نامحدود می کند. قيمت پايه می گذارد و سکه را حراج می کند. اين قيمت گذاری در بانک کارگشايی ثبت و صورت جلسه می شود و نمايندگانی از دولت و قوه قضاييه و مجلس هم بر آن نظارت می کنند.

آن روزی که گفتند قيمت سکه 210 هزار تومان شده ، گزارش بانک کار گشايی اين بود که ما قيمت پايه سکه را 165 هزار تومان گذاشتيم و به دليل قيمت بالا فروش نرفت و قيمت را پايين آورديم. اين را هم بگويم که عرضه سکه در بانک کارگشايی نامحدود است. گفتند نه ما رفتيم در بازار جايی که مردم داد و ستد می کنند گزارش کرفتيم، انگار که مردم (نعوذ بالله) ساده هستند و از جايی که قيمت سکه 165 هزار تومان است خريد نمی کنند و می روند سکه 210 هزار تومانی می خرند. وقتی هم که سئوال می کنيم چرا بحران مصنوعی ايجاد می کنيد، می گويند، دولت از ما می خواهد قيمت های غير واقعی اعلام کنيم. چه زمانی دولت چنين درخواستی از شما داشت. ما که آرايش روبروی خودمان را خوب می شناسيم.

احمدی نژاد در ادامه سخنان خود درباره آرايش سياسی کشور سخن گفت: من از سال 52 با جريانات سياسی گره خوردم. سال 54 که وارد دانشگاه شدم، با وجود فضای خفقان از معدود کسانی بودم که از ترم اول با جريانات سياسی مخفی رفيق شديم. تقريبا تمام فعالان سياسی کشور را می شناسم و روحيات و ارتباطاتشان را می دانم. جلساتشان را می شناسم. الان هم که در دولت هستم، خبرهای بيشتری به ما می رسد. بالاخره می دانيم چه خبر است. جبهه بندی سياسی چگونه است. سال گذشته من گفتم وارد منطقه ممنوعه شده ام. گفتم که باندبازی های داخل کشور را قبول ندارم و اتفاقا فرا جناحی ترين دولت را دولت نهم مى دانم.

رئيس جمهور درباره توقعات برخی افراد که نرسيدن به آنها را بهانه ای برای تخريب دولت نموده اند گفت: واقعا توقعات عجيب از اين دولت است. بعضی ها ابراز ناراحتی و نارضايتی می کنند. کسی را فرستادم تا مشخص شود چرا ناراحت است و آخر حرفش چی است؟ ديديم ته حرفش اين بود که چرا فلانی ما را تحويل نمی گيرد. تحويلش هم معنايش اين است که هر هفته 2 ساعت وقت بگذاری با آقا گفتگو کنی و چهارتا امر و نهی کند. بعضی وقت ها هم نظريه ای دارند و می گويند حتما بايد نظريه ما را اجرا کنی و وقتی استدلال می کنی که نظريه شما کارآمد نيست می گويد بايد اجرا کنی و گرنه تو غير کارشناسی. بعدش هم می روند در رسانه ها و مصاحبه می کنند.

وی در خصوص موضع گيری های متضاد و سوال برانگيز قبل و بعد از انتخابات بعضی از افرادسياسی کشور گفت: بعضی ها که مرتب عليه دولت حرف می زنند( البته ما نبايد اين ها را بگوييم) آمدند پيش من که ما را بايد وزير کنی! من هم بينی و بين الله آنها را ارزيابی کردم. نه اين که ارزيابی من صد در صد در ست است اما در حد تشخيص خودم. ارزيابی من اين اين بود که نمی تواند. به او گفتم شما سابقه کار اجرايی نداری. يک فهرست بلند برای من آورد که همه اش سخنرانی و شرکت در کنفرانس علمی بود! من گفتم: برادر عزيز شما يکی از حساس ترين وزارتخانه های اين مملکت را می خواهيد. نمی شود. شما آشنا به زير و بم کار اجرايی نيستی. الان هر دو هفته يکبار ايشان يک تيتر اول منفی تند عليه دولت دارد. من می توانم بگويم که اين آقا برای من نامه نوشته که فلان وزارتخانه را به من بده و من ندادم!

احمدی نژاد درباره بروکراسی حاکم بر فضای مديريتی کشور بيان داشت:شخصا از پايين ترين سطوح مديريتی اين نظام، تجربه مديريتی دارم. بخشدار مرکزي، معاون فرماندار، فرماندار، معاون استاندار، استاندار و شهردار بوده ام.ساختار را ديده ام. ميدانم وقتی رئيس جمهور بخشنامه می کند وقتی پايين می رود چه بلايی سرش می آيد.

رئيس جمهور افزود:طبق قانون، بودجه نويسي، وظيفه دولت است. مجلس فقط بايدبا قوانين بالا دستی منطبقش کند، نه اينکه بودجه دولت را کنار بگذارند و از صفر يک بودجه جديد بنويسند. من به مجلس گفتم: اين بودجه ما نيست ولی ما اجرايش می کنيم.

رئيس جمهور تاکيد کرد: مبارزه با فساد و ايجاد تحول، برنامه و تدبير می خواهد. چون مخالف زياد است. روزی که می خواستم وارد اين عرصه شوم از خدا خواستم که اگر مقدر است اين مسئوليت بر عهده من باشد، بی منت باشد. يعنی منت و در خواست هيچ گروه و حزبی بر عهده من نباشد.

احمدی نژاد در ادامه در مورد توصيه يکی از دانشجويان که از وی خواسته بود دربرابر زياده خواهيهای جريانها کوتاه نيايد، گفت: برادران تذکر خوبی دادند که کوتاه نياييد. خدا شاهد است که ما برای تبليغ دولت و يا ماندن و يا توجيه در مقابل هيچکس کوتاه نيامده ايم. اگر می خواستيم کوتاه بياييم که راحت بود. من فرمول راضی کردن خيلی ها را بلدم. بهتر از خودشان هم بلدم.
می شود زد و بند کرد. نه اينکه نيامدند سهم خواهی کنند. البته بله خيلی جاها به زور گرفته اند. البته نه از من! که انشاالله آنها را هم پس می گيريم.

وی تاکيد کرد: من به شما می گويم اين برادر کوچک شما تا قطع دست همه تجاوزگران و غاصبان به بيت المال تا آخر ايستاده است. (تکبير جمعيت) اين برادر شما تا محو همه انديشه های انحرافی و التقاطی و انشاءالله جايگزينی اسلام ناب ايستاده است.(تکبير- شعار ,احمدی احمدی حمايتت می کنيم,) ما هنوز حرف نزده ايم که اينها سراسيمه شده اند. به لطف خدا بسياری از پرونده ها در کشوی ميز ماست. اگر بنا به حرف زدن شود، خيلی ها از خانه شان نمی توانند بيرون بيايند. اصلا جلو زن و بچه شان هم نمی توانند سر بلند کنند.

چند نمونه برايتان می گويم. لواسان و اوشون فشم از بهترين و خوش آب و هوا ترين مناطق تهران است. گروه تشکيل بدهيد و برويد ببينيداين زمين های طبيعی و غير طبيعی ميان چه کسانی تقسيم شده است.
اينها را برويد و ببينيد، آن وقت می فهميد کجا را بايد نقد کنيد تا وضعيت عوض شود. برويد و ببينيد که ده هزار متر، ده هزار متر چگونه برخی از مسئولين ويلا ساخته اند و دارند باغداری می کنند!

وی افزود: يک موسسه درست کرده اند برای پشتيبانی از فعاليت های فرهنگی يک کانون ديگر! روش را ببينيد. تا امروز صدها ميليارد تومان از موسسه را گرفته اند و مال خود كرده اند. بخشی را در خارج از کشور سرمايه گذاری کرده اند بعد با پر رويی آمدند پيش ما که شما چند صد ميليارد تومان ديگر به ما وام بده تا طرح ها به نتيجه برسد، بعد همه را يکجا پس می دهيم!

من خدمت مقام معظم رهبری اين ها را معرفی کردم،ايشان هم فرمودند برويد اموال مردم را پس بگيريد.

احمدی نژاد افزود : اول بايد گردن کلفتان داخل حاکميت را ادب کرد. از اين نمونه ها کم نيستند. طبيعی هم است که از برخورد دولت ناراحت و عصبانی می شوند. خوب عصبانی بشوند!
عده ای می آيند و دلسوزانه می گويند، شما کار به اين ها نداشته باشيد. مگر جمهوری اسلامی درست شده که عده ای به نان و نوايی برسند. جمهوری اسلامی برای ماموريت الهی در ست شده است. رمز ماندگاری ما عدالت است.

وی در مورد درخواست دانشجويان برای افشای نام مفسدان اقتصادی افزود: برادری گفتند افشا کنيد. افشا می شود انشاالله. من پشت در سازمان های رسيدگی کننده، پرونده تخلفات صد در صدی را نمی گذارم که پانزده سال معطل کنند، آخرش هم چيزی گير ملت نيايد. آن مقداری که قانون به من اجازه بدهد افشا و البته اقدام می کنم.

وی تاکيد کرد: بالاخره سخنان ما را سانسور می کنند. طرفداران آنها نمی آيند حرف های ما را منتشر کنند. اما بالاخره کسانی ديگر هستند که اين کارها را می کنند. وی افزود: افشاگری اگر به معنای احساسيش باشد، فايده ای ندارد. ما می خواهيم فساد را ريشه کن کنيم. نمی خواهيم قهرمان شويم، به همين خاطر شخصا بسياری از جزئيات را برای مردم تشريح می کنم تا خود مردم به ميدان بيايند.
احمدی نژاد تاکيد کرد: قبول دارم که برخی مديران با سياست های دولت هماهنگ نيستند. مثلا گزارش داده اند يک کسی پيدا شده که وقتی مردم به او مراجعه کرده اند گفته است: همين شما مردم بوديد که به احمدی نژاد رای داديد تا رئيس جمهور شود حالا هم برويد خواسته هايتان را از خودش بگيريد.
من به صراحت به وزرا گفته ام اگر کسی درون سيستم به سياست ها دهن کجی کند، بدون تعارف کنار گذاشته خواهد شد.

رئيس جمهور در پاسخ به سوالی در مورد زمينه سازی دولت برای ظهور گفت: يکی از موانع ظهورمدعيان بی مايه است. يک آقايی که ادعا دارد و می شناسيدش( برای اينکه شخصيتش مخدوش نشود نام او را نمی برم) پيغام داده و گفته: جدی جدی شما فکر می کنيد امام زمان(عج) و جود خارجی دارد؟! و ديگری پيغام فرستاده اين امام زمان(عج) که می گويند نه يک آدم است که وجود خارجی دارد بلکه نعوذا بالله يک مفهوم است!

احمدى نژاد گفت:زمينه سازى ظهور يعنى ساختن جامعه اسلامی به صورت الگو و حركت در جهت برقرارى عدالت تاسرحد توان در آن و انشاءالله دولت اسلامى در اين مبارزه بى امان هيچگاه از پايداری صرفنظر نخواهد نمود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه نخست  


Free Web Counters & Statistics