خانه - سیاست - اقتصاد-  کتاب -  زنان -صلح  - رحمان هاتفی فرهنگ وادب - درباره ما - پیوندها - تماس وهمکاری - ویژه نامه               

 شرط تقويت حركت‌‏هاي مدني، ترويج برنامه‌‏ها و تكيه بر استراتژي‌‏هاي جديد است

نویدنو:23/5/1385

واكنش سخنگوي سازمان دانش آموختگان به انتخاب دبيركل جديد مشاركت:

 شرط تقويت حركت‌‏هاي مدني، ترويج برنامه‌‏ها و تكيه بر استراتژي‌‏هاي جديد است

 

سخنگوي ادوار تحكيم وحدت گفت: اگرچه دبيركل سابق جبهه مشاركت به دليل ويژگي‌‏هاي خاص و گرايش سياسي كه داشت، امتياز مثبتي براي مشاركت تلقي مي‌‏شد اما تغيير وي با توجه به اينكه مشاركت بر اساس عقل جمعي عمل مي‌‏كند، تفاوت زيادي در تعامل اين حزب با جريان‌‏هاي سياسي و دانشجويي به وجود نمي‌‏آورد.

عبدالله مومني ، با اشاره به تغيير دبيركل جبهه مشاركت ايران اسلامي، اظهار داشت: در صورتي كه حركت جديد جبهه مشاركت به سمت توسعه تشكيلاتي با تاكيد بيشتر بر خواسته‌‏هاي ملت همراه باشد، مي‌‏تواند در نوع ارتباط و مشاركت با احزاب و جريان‌‏هاي دانشجويي موثرتر باشد. برنامه‌‏ها و استراتژي‌‏هاي آتي مشاركت در اين امر موثرتر از تغيير دبيركل است.
وي با بيان اينكه جبهه مشاركت نهادي برآمده از حركت دوم خرداد بود كه بخش عمده‌‏اي از نيروهاي موثر دوم خرداد در قالب آن سازمان يافتند، تصريح كرد: مشاركت در سال‌‏هاي اوليه موجوديت خود به دليل همراهي با خواست مردم و نماد اين خواست يعني محمد خاتمي، توانست بيشترين اعتبار و مقبوليت عمومي را متوجه خود كند اما به مرور به دليل دشواري‌‏هايي كه پيش روي اصلاح‌‏طلبان به وجود آمد و همين طور موانع حقوقي ساختار قدرت، ناكارآمدي اصلاح‌‏طلبان به نمايش گذاشته شد.
مومني افزود: شكست پروژه اصلاحات متوجه جدي‌‏ترين نيروي سياسي آن زمان يعني مشاركت شد و به همين دليل اعتماد عمومي اوليه نسبت به مشاركت از بين رفت چرا كه شكست اصلاحات، بي‌‏اعتمادي به احزاب مدافع اصلاحات را به همراه داشت.
سخنگوي ادوار تحكيم وحدت هرگونه حركت و تكاپوي احزاب حامي دموكراسي را در شرايط موجود مثبت خواند و گفت: در اين شرايط احزاب و گروه‌‏هاي سياسي از جمله جبهه مشاركت به بازسازي اعتماد عمومي خود نياز دارند و به همين دليل بايد به بازخواني تجارب گذشته و رفع ضعف‌‏هاي خود بپردازند.
مومني افزود: جابه‌‏جايي افراد و گردش نيروها در احزاب اگرچه منطقي است اما شرط تقويت حركت‌‏هاي مدني، ترويج برنامه‌‏ها و تكيه بر استراتژي‌‏هاي جديد است و صرف جابه‌‏جايي افراد نمي‌‏تواند مشكلات احزاب را از نظر اعتماد عمومي حل كند.

منبع: ايلنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه نخست

 

Free Web Counters & Statistics