نویدنو -  کتاب -   رحمان هاتفی  درباره ما -  آرشیو

آزادی برای همه زندانیان سیاسی ایران  

آرشیوماهانه

آرشیو مقالات نویدنو

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آرشیو

فروردین 92

اسفند 91

بهمن ماه 91

دی 91

آذر 91

آبان 91

مهر 91

شهریور 91

مرداد 91

تیر91

خرداد91

اردیبهشت 91

فروردین 91

آرشیوسال   1390

آرشیوسال    1389

آرشیو سال   1388

آرشیو سال   1387

آرشیو سال   1386

آرشیو سال   1385

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

نقل مطالب نوید نو با ذکرمنبع آزاد است

نامه ها ومقالات خودرا به نشانی webmaster@rahman-hatefi.net  بقرستید

2014-07-10

شماره 723-      92/06/11

کمیته مرکزی حزب تودۀ ایران
ما تهدید به جنگی تازه در خاورمیانه را محکوم می کنیم!

ما استفاده از سلاح‌های شيميايی در بامداد روز چهارشنبه ۳۰ مردادماه، را كه بر اثر آن عدۀ زيادی از شهروندان غيرنظامی در حومه دمشق كشته شدند، صرف‌نظر از اینکه مقصر آن كدام‌یک از طرف‌های درگيری است، به‌ شدت محكوم می‌كنيم. حزب توده ایران، به‌طورِ‌همزمان، سخنان تحريك آميز، غيرمسئولانه، و جنگ طلبانۀ دولت‌های امپرياليستی مبني بر تدارکِ تهاجم نظامی برضد كشور سوريه را به‌شدت محكوم می‌كند.

اعلامیه 58 حزب کمونیست وکارگری در همبستگی

 با مردم سوریه

ما بهانه های امپریالیست ها را ،آنگونه که نشان داده می شود ، در جنگ علیه عراق و در سایر جنگ های امپریالیستی علیه یوگسلاوی ، افغانستان ولیبی نیز مورد استفاده قرار گرفته بود رد می کنیم.

کشورهای آمریکای لاتین یکصدا با اقدام نظامی احتمالی امریکا علیه سوریه مخالفت کردند

در حالی که آمریکا و برخی از متحدانش حمله به سوریه را در نظر دارند، بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین مخالفت خود را با چنین اقدامی اعلام کردند.

وزارت امور خارجه کوبا در بیانیه ای اعلام کرد : حمله به سوریه عواقب بسیار جدی برای خاورمیانه که پیشتر گرفتار ناآرامی شده است، در پی خواهد داشت.

آیا سناریوی حمله به عراق تکرار میشود؟

 بازهم جنگی جدید با دروغی آشنا؟

نتایج یک نظرسنجی جدید که توسط رویترز و موسسه “آی پی اس او اس” انجام شده نشان می دهد که اکثریت مردم آمریکا با حمله نظامی به سوریه مخالف هستند.بر اساس این گزارش فقط ۹ درصد از مردم آمریکا اعتقاد دارند که اوباما باید حتما در سوریه دست به مداخله نظامی بزند در حالی که ۶۰ درصد از مردم این کشور با هر گونه اقدام نظامی علیه سوریه مخالف هستند.

شعله های پایدار رزم در برابر ستم وسرمایه -6

علل اساسی شکست جریان سیاهکل

اثر رفیق جانباخته : هوشنگ تیزابی

شکست جریان سیاهکل تنها شکست مبارزینی که در راه آن شهید شدند نبود ، این شکست در واقع آغاز شکست های عملی پیاپی آن کسانی بود که با نظرات غیر اصولی و ضد حزبی خود می کوشیدند و هنوز هم می کوشند تا به جای سوق دادن جوانان پر شور و فداکار ما به سوی مبارزه ی اصولی ، به سمت مشی مبارزاتی کارگری ، آن ها را در سراشیب لجام گسیخته ترین عملیات ماجراجویانه ، خرده بورژوا پسندانه و ضد کارگری ، به غلتانند.

چرا سركردگي طبقه كارگر

 پيش شرط پيروزي انقلاب ملي- دمكراتيك است!

فرهاد عاصمی

سرشت ضدملي سياست اقتصادي نوليبرال امپرياليستي، ناشي از اين واقعيت است كه همه قوانين حافظ منافع ملي ايران را نابود مي سازد و از اين طريق استقلال اقتصادي و به تبع آن سياسي ايران را بر باد مي دهد.

بچه های ساختمان دولتی
با یاد از گلعلی آتیک و حسین لامعی

کاوه بنایی

قتل عام زندانیان سیاسی در سرتاسر کشور ,یک برنامه سازماندهی شده و از قبل طراحی شده بود. امروز ۲۵ سال از روزی که شما ,بوسه بر خاک زدید می گذرد. چه رنج هائی در طول این ۲۵ سال بر خانواده های شما برهمسران تان, بر فرزندان تان ,هموار نگردید. پدران و مادران, در حسرت آغوش گرفتن خاک در برگرفته تان , در خاموشی جانگداز سال های سپری شده , خاموش شدند.

گزارش‌هایِ یک‌جانبه: پرده دودی بر واقعیتِ رویدادهایِ خونین مصر

نفیِ انتخاب دموکراتیک مصری‌ها، در ظاهر، و تلفاتِ جانی عظیم در رخدادهای پس از برکناری مُرسی، موجب شد تا بسیاری از آنانی که رویدادهای مصر را دنبال می‌کنند، آنچه را که اتفاق افتاد، کودتای ارتش و سپس سرکوب [مردم از سوی] ارتش بدانند.امّا نیروهای سکولارِ (غیرمذهبیِ) چپِ مصر ارزیابی متفاوتی از اوضاع دارند

 درخواست حزب کمونیست مالت از دولت:

 از نیروهای ترقی خواه مصر حمایت کنید

حزب اعلام می کند که " نقش هر ارتشی دفاع از منافع مردم ونه اقدام بعنوان نیرویی ارتجاعی علیه مردم است . ما نگرانیم که ارتش برنامه خود را داشته باشد. ترس ما آن است که ارتش همچنان که قبلا ، در آغاز انقلاب علیه مبارک در راستای متوقف کردن هر پیشرفتی به سوی یک انقلاب کارگری  انجام داده است، بازیچه دست امپریالیست ها خواهد شد "

روز ننگین مصر

حمام خون در نیل

عصام ال امین -برگردان : مهرگان

در ژوئن 1967، شکست دادن ارتش و ویران کردن نیروی هوایی مصر ، وارد کردن تحقیر آمیز ترین شکست بر جهان عرب در نیمه دوم قرن برای نیروهای اسرائیلی تنها شش ساعت زمان برد . در جنگ اکتبر 1973، ارتش مصر در عرض 20روز مبارزه 2600سرباز اسرائیلی را کشت . نزدیک به 40سال بعد ، ارتش مصر تفنگ های خود را برای خرابی بیشتر به روی شهروندهای خود بر گرداند:

مصر ودیدگاه ها

1- موضعگیری داخلی و بین المللی٬ انقلاب مردم یا کودتای نظامیان؟-احمد مزارعی

2- کودتای مصر: محور عقلانیت علیه ارتجاع - اکبر گنجی

3- بیانیه سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در محکومیت کشتار مردم مصر توسط دولت کودتا

4- وقتی‌ رسانه‌ها حقیقت را پنهان می‌کنند  - فهمي هويدي

5-رویدای های مصر – نتیجه سیاستهای آمریکا در خاور میانه است - گنادی زیوگانف

6- دوقطبی شدن گفتمان و پیروزی لیبرالیسم در مصر- باصم حداد

7- "نگذارید که ارتش شما را فریب دهد" - فاطما رمضان

شماره 722-      92/06/06

اعلاميه کميته مرکزي حزب تودة ايران

به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد فاجعه ملي کشتار زندانیان سیاسی ایران

مدعیانِ برپا داشتنِ ”نظامِ نمونۀ جهان“- هراسان از انديشه‌ های تاريخ‌ ساز مدافعان آزادی ، دموکراسی، عدالت و پیشرفت اجتماعی- حتی قوانين و حکم‌های صادر شده از بيدادگاه‌های قضايی خودشان را نيز لگدمال کردند، و هزاران زندانیِ سياسی را که پیش از آن محاکمه و به زندان‌های طولانی زمان محکوم کرده بودند، گروه گروه به‌دار آویختند

بازار گرم عذر خواهی و ”توبه“

راهکارِ مبارزه در اوضاع کنونی، ارزیابیِ صحیح صحنه سیاسی کشور و مناسبات و توازنِ قوای طبقاتی- چه در سطح اجتماعی و چه در میان جناح‌های حکومتی- و همچنین شدت بخشیدن به مبارزه برای دست‌یابی به خواست‌های اقتصادی و اجتماعی مردم و برپاییِ اتحادعملی گسترده است.

اعلامیهٔ کمیته مرکزی حزب توده ایران:

شصت سال از کودتایِ ننگینِ امپریالیسم آمریکا و انگلیس بر ضد نهضتِ ملی شدنِ نفت و جنبشِ مردمی‌ میهن‌مان سپری شد!

سرکوبِ خونین جنبش مردمی میهن ما به‌وسیلهٔ کودتای امپریالیستی ۲۸ مرداد همچنین نشان داد که، آفتِ پراکندگیِ نيروها و نبودِ اتحاد میان همهٔ مدافعانِ آزادی و منافع ميهن، مهم‌ترين زمينه‌سازِ پيروزیِ ارتجاع داخلی و دشمنان آزادی و استقلال ميهن ماست.

تأملي بر علل و نتايج يك واقعه تلخ تاريخي : كودتاي 28 مرداد سال 32

صادق شکیب

شرايط فرهنگي كشور ما بنحوي است كه زمينه براي باصطلاح قهرمان سازي و قهرمان پروري در آن مهياست و مردم به رهبران فكري خود همواره به چشم مرداني كه قدرت خارق العاده اي دارند و ظرفيت اعمال و كارهاي فوق بشري دارند مي نگرند. لذا به آنها و توان و كارآئي شان در جريان مبارزه اعتماد مطلق پيدا مي كنند.

پيكاوی انتخابات یازدهمین دورة ریاست جمهوری ایران

"اتحاد دموكراسي خواهان ايران"

اتاق فکری که خیزش سبز را با قدرت سخت در هم کوفته بود ، در مهندسی انتخابات اخیر ، به پشتوانه سخت‌افزار سرکوب ، از قدرت نرم بهره جست . یعنی آنچنان عمل شد که بخش چشمگيري  از مردم ناگزیر رفتاری در پیش گرفتند که باب میل صاحبان قدرت بود .

کودتای 28مرداد ودیدگاه ها

1- محمد علی عموئی : کودتا، راه نوعی دموکراتیسم را در ایران  مسدود کرد

2-28مرداد32وسقوط آسان ِ دولت مصدّق، چرا؟ - علی میر فطروس

3- کودتای بیست و هشت مرداد و مسأله ی خیانت -مزدک دانشور

4-کودتای 28 مرداد، نخستین گام سهمگین سلطه‌ی امریکایی -فریبرز رییس‌دانا

5-بهای کودتای ۲۸ مرداد- هنگامه افشار

6-لحظه به لحظه با کودتای ننگين 28 مرداد 1332 -دکتر دانلد . ان . ويلبر

انتشار اخبار، مقالات و بیانیه ها در این صفحه الزاماً به معنای تایید آن‌ها نیست
 
    اشتراك در نویدنو

  

نشانی پست الکترونیک: