نوید نو

امریکا در تدارک حمله نظامی به ایران

 

خانه من کیستم خواندنی ها  پیوند ها بازتاب ها

تماس: webmaster@rahman-hatefi.net

 
 
                                                           

امریکا در تدارک حمله نظامی به ایران

نویسنده : مارک المبرگ

        ارگان حزب کمونیست امریکا9/3/206   P.W.W نقل از

نویدنو25/12/1384

تحلیل اخبار

شواهد نشان می دهد که دولت بوش در تدارک حمله نظامی بزرگی بر علیه جمهوری اسلامی ایران است

سیمون هرش روزنامه نگار پژوهشگر در ژانویه گزارش داد که مسئولین نظامی واطلاعاتی به او گفته اند که « هدف بعدی استرتژیک (بعداز عراق) ایران بود.» اخبار روزنامه ها حاکیست که اریل شارون نخست وزیر اسرائیل ازماه ها پیش دستور آماده باش به ارتش اسرائیل برای حمله ای هوایی به ایران در این ماه را صادره کرده بود . حداقل دو هواپیمای بی سرنشین امریکا در حین شناسایی اهداف پنهانی بر فراز ایران سرنگون شده اند .
در کنار این حوادث ، اظهارات  رسمی هرروزه دیک چنی ، دونالد رامسفلد ، کاندولیزا رایس یا پرزیدنت بوش مبنی بر « منفوریت» ایران واینکه ایران  دارای برنامه ای مخفی برای دست یابی به سلاح هسته است ، که ایران از خط قرمز عبور کرده است که ایران متحد القاعده است که ایران تهدیدی است برای صلح واین که « هرچه بگوییم باز هم کم گفته ایم » گویای تصویر واضحی است : حمله غافلگیرانه امریکا بر علیه ایران به نحو فزاینده ای محتمل است .  
بهانه این امر، بازداشتن ایران از گسترش سلاح اتمی است .درحال حاضر بر اساس اطلاعات آژانس بین امللی انرژی هسته ای ،  هیچ مدرکی دال بر دارابودن یاامکان گسترش چنین تسلیحاتی در ایران وجودندارد . وکارشناسان اسلحه اعتقاد دارند که حتی اگر ایران تمایلی برای تولید چنین سلاح هایی داشته باشد ، حداقل تا ده سال اینده قادر به چنین کاری نخواهد بود .  
ایران یکی از امضا کنندگان پیمان منع گسترش سلاح های اتمی است.این پیمان صریحا به به کشورهایی همچون ایران اجازه توسعه اتمی برای تولید الکتریسیته را می دهد .  گزارش  بازرسی ها واسناد سازمان بین المللی انرژی هسته ای نشان دهنده ان است که برنامه تحقیقاتی ایران  موافق این پیمان بوده است .  
رای 4 فوریه آژانس بین امللی انرژی هسته ای مبنی بر « ارجاع» پرونده ایران به شورای امنیت ، رای ای بود ناشی از فشار تجاوزکارانه دولت بوش وبخشی از همین تصویر . پس از کنفرانس هفته جاری آژانس بین المللی انرژی هسته ای وعلیرغم تلاش های دقیقه نود روسیه وسایرین برای جلوگیری از ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت ؛ به نظر می رسد که چنین حرکتی حتمی است . 
      ارجاع پرونده به شورای امنیت عملا روندی شبیه تدارک تاخت وتاز در عراق را سبب خواهد شد . هدف دولت بوش قراردادن بنیان سیاسی بر تهاجم به ایران با سلاح های کشتار جمعی است . هدف کلی امریکا کسب حمایت سازمان ملل ، یاجلب رضایت آن برای حمله ای سریع است .آیا این  صدای آشنایی نیست ؟ 
ایران دومین یا سومین ذخیره بزرگ نفتی در جهان با ظرفیتی بالع بر 126میلیارد بشکه نفت را دارااست. ایران همچنین 16درصد کل نفت دنیارا در اختیار دارد . جدای ازآرزوی دولت بوش برای دست یابی به این منابع ،امریکا همچنین در پی کسب اطمینان است   که رقبای او به ویژه اروپا ، روسیه وچین چنین خواستی را انکار نمایند .    
بنا بر گزارش های منابع متعدد ، چنی نقش ویزه فعالی در ترویج عملیات طراحی شده بر ضد ایران بازی می کند .
فیلیپ گیرالدی افسر پیشین سیا در اگوست 2005 نوشت چنی محافظه کار امریکایی پنتاگون را برای حمله به حدود 450هدف شامل سایت های تحقیقات اتمی و مراکز فرماندهی دولتی  در ایران آموزش داده است ، برای به راه انداختن حادثه ای همانند حادثه  یازده سپتامبر اگر چه هیچ ارتباطی بین آن حادثه وایران وجود نداشت . چنین برنامه ای البته می تواند به بهانه دیگری مثل ناتوانی  سازمان ملل در انجام مسئولیت خود در بازداشت ایران ازپیگیری برنامه ساخت سلاح های کشتار جمعی منتسب به ایران به کار انداخته شود .  
این تاکیدی بر چهره دیگری از تهاجم است . تهاجمی که مثلا شبیه تهاجم به عراق نیست ، امریکا خواهان لشگر کشی عظیم سربازان  خودبه خاک ایران نیست ، اما به جای آن بر زمین گیر کردن کشور از طریق بمباران هوایی متمرکز خواهد شد . به نحو منحوسی اسناد پنتاگون صریحا از احتمال استفاده از« بمب های خوشه ای» همراه با سلاح اتمی تاکتیکی برای نفوذ در استحکامت نظامی ایرانیان که دراعماق زمین قرار دارد صحبت می کنند.چنین حرکتی برای مردم ایران ومنطقه فاجعه بار خواهد بود .
رسانه های جمعی امریکا سهم خودرا در کوبیدن بر طبل جنگ ایفا می کنند . اظهارات دولت بوش مبنی بر خطا کاری ایران را بدون نقدی گزارش می کنند .به این رفتار بیانات عصبانی کننده رئیس جمهور راست گرای ایران محمود احمدی نژاد دامن زده  است .متاسفانه به نظر می رسد که این رفتار رسانه ها تاثیراتی بر افکار عمومی مردم داشته است . نتیجه یک نظر خواهی نشان می دهد که   57  درصد ازمردم امریکا ممکن است از تهاجمی که اگر تحت عنوان جلوگیری از دسترسی ایران  به سلاح اتمی بر علیه ایران انجام گیرد حمایت کنند . 
همچنانکه سومین سالگرد تهاجم امریکا به عراق فرا می رسد ، بسیاری از فعالین ضد جنگ بدون شک  شعار« حمله به ایران نه » را همراه باشعار « خروج سربازان امریکایی از عراق ، اکنون » بر خواهند افراشت .چنین فراخوانی به هنگام به نظر می آید .

بر گرداننده : هاتف رحمانی